Kendamil Baby Organic Micul dejun cu fructe, fără gluten (6 luni+) 150g

Este punctul ideal de pornire pentru diversificarea alimentării bebelușului dvs, fiind nutrițional balansat cu vitamine esențiale și minerale, cu gust formidabil, cu cereale organice și fructe sănătoase pentru sugari. Terciul ales cu dragoste, din cereale organice pentru micul dejun, plin de aromă și gust, este un început de zi excelent pentru cei mici. Doar adăugați lapte cald din formula Kendamil pentru a oferi o cereală călduță la micul dejun și a menține burticile mici satisfăcute; adaptați textura potrivită la gusturile bebelușului dumneavoastră, pe masură ce pofta de mâncare crește.

  • Fără coloranți, arome si conservanti artificiali
  • Conține zaharuri naturale din fructe
  • Conținut mic de sare
  • Potrivit pentru vegetarieni
  • Fără gluten
  • Fructe pentru copii

Informație despre produs

Kendamil Baby Organic Micul dejun cu fructe, fără gluten

Vitamina B1
Orez
Porumb
Banana
Mango
Mei
© 2022-2024 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL! Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte!
Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare , de creștere.
Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022-2024 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022-2024 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate
de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare,
în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca
N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.