Ce este omega-3 DHA și omega-6 ARA?

Acizii grasi Omega-3 sunt grăsimi sanatoase, de care organismul are nevoie pentru a functiona asa cum trebuie, dar pe care nu și le poate procura pe cont propriu, asa ca aportul necesar trebuie asigurat prin alimentatie sau prin suplimente dietetice.

DHA este unul din cele mai importante tipuri de Omega 3.

DHA – acidul docosahexanoic este o componentă importantă a pielii si a retinei ochilor. Acesta este vital si pentru dezvoltarea creierului in copilarie, precum si pentru functionarea creierului la maturitate.

Omega-6 reprezintă o altă clasă de acizi grași polinesaturați, din care face parte și acidul arahidonic (ARA), care la fel nu poate fi sintetizat în organism.

Laptele matern conține și DHA și ARA.
Și Kendamil conține acești acizi grași cruciali pentru dezvoltarea normală a copilului, susținând dezvoltarea creierului și funcția vizuală.

Cum primește copilul Dvs omega-3 DHA fără să ia ulei de pește?

E bine să știți, că peștele nu produce omega-3.

La fel ca și oamenii, ei trebuie să-și obțină DHA din alimente.

Și „care este principala sursă de omega-3 pentru pește?” ați putea intreba?
Vă răspundem, mucroalgele!

Kendamil conține ulei de microalge( în loc de ulei de pește) direct de la sursă, cu omega-3 DHA pentru dezvoltarea micuțului Dvs, în toate formulele sale.

Cum furnizează Kendamil DHA pe bază de plante?

Într-adevăr, ceea ce trebuie să știți este că omega-3 DHA este important pentru dezvoltarea micuțului Dvs în mai multe moduri. Rămâne-ți cu noi, aici.

Oamenii (inclusiv bebelușii!) nu produc în mod natural omega-3, așa că trebuie introdus prin alimentație. DHA este produs dintr-un acid gras esențial numit ALA (acid alfa-linoleic). ALA ajută la crearea DHA în interiorul organismului și poate fi găsit în majoritatea uleiurilor vegetale, în special în uleiul de rapiță.

Kendamil combină în mod unic grăsimile hrănitoare din lapte integral cu acești acizi grași esențiali sănătoși (EFA) găsiți într-o combinație de ulei de floarea soarelui și de rapiță, care sunt în mod natural bogate în acizi grași linolenici (omega-6) și ALA (omega-3).
Organismul fie are nevoie de ALA (pentru a se converti în mod natural la DHA), sau are nevoie de o sursă directă de DHA. Amintiți-vă, nu îl putem produce în mod natural!

Prin urmare, atâta timp cât un bebeluș este hrănit cu ALA, el poate produce ceva DHA (practic ALA devine un lanț mai lung pentru a forma DHA.
Cu toate acestea, pentru a atinge nivelurile adecvate de DHA pentru a sprijini dezvoltarea normală a vederii, micuții noștri au nevoie de un supliment direct.

Aici intervin microalgele noastre! Pe lângă EFA din uleiul de rapiță și floarea soarelui, adăugăm ulei de alge marine ca sursă directă de DHA pe bază de plante.

Pentru a rezuma:
oferim nu una, ci DOUĂ SURSE de omega-3 pentru gama noastră de lapte pentru copii Kendamil, pentru a ne asigura că copilul dumneavoastră primește tot DHA omega-3 de care are nevoie. Oferim o versiune de omega-3 (ALA), pe care organismul o transformă în mod natural în DHA și, de asemenea, oferim DHA pe bază de plante direct de la sursă - microalge!
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL! Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte!
Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare , de creștere.
Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate
de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare,
în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca
N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.