Despre KENDAMIL

Despre KENDAMIL

KENDAMIL este singura formulă de lapte pentru sugari, ale cărei vaci pasc într-un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO pe tot parcursul anului.

Toate fermele furnizoare Kendamil sunt organice și certificate Red Tractor.

RED TRACTOR

Standardele Red Tractor îndeplinesc cele mai înalte cerințe de calitate și îngrijire pe tot parcursul lanțului de aprovizionare, de la fermă la formulă și au fost recunoscute ca fiind lider mondial. Echipa tehnică internă evoluează constant aceste standarde în colaborare cu oameni de știință și experți independenți din toate sectoarele și etapele lanțului alimentar din Marea Britanie în scopul asigurării unui nivel înalt de protecție a sănătății consumatorilor. Red Tractor este un semn de încredere, că produsele sunt trasabile!

MFGM

(Milk Fat Globule Membrane) sau globule de grăsime cu membrană lipoproteică, prezente și în laptele matern. Contribuie la dezvoltarea cognitivă a sugarului. MFGM lipsește în laptele degresat.

LCP (DHA/ARA)

Acizi grași polinesaturați cu lanț lung. Contribuie la dezvoltarea creierului, țesutului nervos și la dezvoltarea vederii sugarilor. Din alge marine. Nu conține ulei de pește

Conținut optim de proteină

pentru adaosul normal în greutate.
Raportul zer/cazeină adaptat analogic laptelui matern

HMO

GOS (Galacto-olizaharidele) – prezente și în laptele matern
HMO 3’GL (3’Galactozillactoză) – oligozaharidă cu structură identică celei regăsite în laptele matern.

L-CALCIU

favorizează creșterea în înălțime a copilului!

LACTOZA

Carbohidratul principal! Lactoza favorizează creșterea bacteriilor pozitive intestinale, stimulează absorbția calciului.

Acizii grași

cu o structură identică celor din laptele matern Kendamil conține SN2-palmitat, spre deosebire de alte formulele care conțin în mod predominant SN1 și SN3-palmitat.

Absorbția grăsimilor din laptele matern și din laptele Kendamil

Absorbția grăsimilor vegetale

KENDAMIL
cu tot ce e mai bun pentru copil și cu un gust inconfundabil!

Vitamine
C, A, D, Zinc
Lapte integral
Oligosaharide
identice celor
din laptele matern
Alge marine.
Nu conține ulei
de pește
Nu conține
GMOs
Nu conține
ulei de palmier
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL! Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte!
Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare , de creștere.
Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate
de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare,
în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca
N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.