Kendlife Medi+ Original (3+ ani) 400 g


Kendalife Medi+ este un milkshake extrem de nutritiv, oferind 26 de vitamine și minerale esențiale pentru cei care necesită un extra sprijin. Adăugați în apă sau lapte și obțineți un supliment convenabil și universal intr-o dietă sănătoasă.


Kendalife Medi+ urmează să fie utilizat ca supliment pentru pacienții care trebuie pregătiți pentru intervenții chirurgicale, sau sunt in perioada de reconvalescentă, ori au nevoie de nutrienti pe parcursul decurgerii bolii. De asemenea, potrivit pentru persoane în vârstă și mame care alăptează.

Informație despre produs

Kendlife Medi+ Original

© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL! Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte!
Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare , de creștere.
Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare, în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.
© 2022 Kendamil
CEL MAI BUN PENTRU COPIL!
Formule perfect adaptate, cât se poate
de apropiate de al mamei lapte! Din primele zile de viață și pentru toată perioada copilăriei. Formule de început, de continuare, de creștere. Formule binevenite atât pentru diversificare,
în paralel cu sânul mamei, cât și ca alimentație de bază, când laptele matern lipsește. Marca
N 1 în Marea Britanie și unica alegere a Familiei Regale Britanice.